Naše usluge

Osnivanje poduzeća

Bez obzira želite li otvoriti trgovačko društvo (doo ili jdoo) ili pak obrt, pred Vama je zahtjevan i nimalo jednostavan proces, u kojemu Vam upravo mi možemo biti ne samo najbolji smjerokaz, nego i cjeloviti sustav potpore za što manje troškova, izgubljenog vremena, ali i energije i truda.

Tu smo da budemo uz Vas, da Vam olakšamo prve korake, a prije svega osiguramo da osnivanje obavite što lakše i učinkovitije.

Posebno smo usmjereni na pružanje pomoći strancima koji žele u Republici Hrvatskoj otvoriti svoja predstavništva, poslovne ispostave, trgovačka društva ili obrte – i to samo jednim posjetom.

Specijalizirani smo i na pružanje usluga online otvaranja tvrtki, obrta i ostalih pravnih oblika za poslovanje, jer naš tim je tu da Vas na što lakši i jednostavniji način provede kroz šumu hrvatskih propisa, obaveza i zakonskih usklađivanja.

 

Poslovno savjetovanje

Republika Hrvatska danas je u vrhu država razvijenog kapitalističkog sustava po izmjenama zakona, propisa, ali i neusklađenosti teorije i prakse, te na žalost ne učinkovitosti birokratskog sustava. Prema podacima EUROSTAT-a Hrvatska je na začelju EU-a po servilnosti državnih institucija, ali i jedinica lokalne uprave i samouprave kada su u pitanju opsluživanje stranaka koje dolaze po usluge i informacije.

Želite li doista ulaziti u taj pakao birokratskog nesnalaženja, obilate dokumentacije, proturječnih propisa te trošiti svoje zdravlje, novce, energiju?

Zašto smo tu mi, kako bi u prvom redu zbog ovakvih okolnosti doveli do smanjenja ili eliminiranja bilo kakvih rizika u Vašem poslovanju uvjetovanih birokratskim nedjelovanjem državnih i ostalih institucija, ali i pogrešnim tumačenjima zakona i propisa.

Jer cilj svakog tko djeluje na realnom tržištu je minimalizirati takve rizike.

Tu smo za Vas vezano uz svako Vaše propitivanje, nedoumicu, poslovno nesnalaženje upravo da bi Vam svi Vaši ciljevi bili ostvarivi uz što manje izgubljenih potencijala na nepotrebne izazove.

 

Porezno savjetovanje

Nije rijedak slučaj u realnom sektoru rasipanje novaca i brojanje nepredviđenih troškova izazvanih nepravilnim obračunima poreza, neaktiviranju poreznih olakšica, nekorištenju subvencija…A sve jer poduzetnici nisu angažirali pravu računovodstvenu i knjigovodstvenu servisnu pomoć da bi to izbjegli.

Stoga ako želite kvalitetno vođenje financija, koje osiguravaju minimalne troškove, ali i zaustavljanje nepotrebnih gomilanja novih poreznih obaveza, onda ste na pravom mjestu i uz pravi tim – D Invoice tim.

Svaki naš klijent može mirno spavati jer mi za Vas budno pratimo sve relevantne izmjene poreznih zakona, obaveza, ali i olakšica.

Ne kaže narodna mudrost uzalud „Bolje je spriječiti, nego liječiti!“ – primjenom nedovoljno stručnog znanja u financijama te računovodstvu i knjigovodstvu, na dulji period možete izgubiti novčanu vrijednost novog BMW vozila. Zapitajte trebali Vam to doista ili već sada možete sve prepustiti u ruke profesionalaca, koji će za Vas osigurati besprijekorno poslovno „kormilarenje“ kroz sve Vaše porezne obaveze.

 

Edukacija

Produktivnost poslovnih aktivnosti traži stalno ulaganje u znanja i obrazovanje. Jer realno tržište vrlo je aktivno, stalno se mijenja, obilje je noviteta iz dana u dan, pa sukladno tomu ako želimo biti poslovno održivi, da učimo i investiramo i u svoje obrazovanje.

Stoga ako trebate početnička znanja u knjigovodstvu ili poduzetništvu, poslovnim procesima, financijama, organizaciji Vašeg poslovanja tu smo za Vas.

Posebno smo ponosni na naše ponude Edukacija za početnike (u financijama, računovodstvo, poduzetništvu…) kroz online kanale i naše webinare i edukacije koje Vam stoje u svakom trenutku na raspolaganju i mogućnosti učenja posve BESPLATNO OVDJE.

 

Stručna obuka

Svjesni koliko je važno imati stručne, znanjima „naoružane“ zaposlenike, ali i motivirane za rad, nudimo uslugu obuke:

  • Učenicima i studentima koji žele naučiti raditi u knjigovodstvu
  • Knjigovođama koji žele svoje usluge obavljati on – line
  • Poslodavcima koji žele razumjeti knjigovodstvo i poslovne financije
  • Zaposlenicima koji žele naučiti raditi u knjigovodstvenom programu
  • Prilagođena/individualna obuka po potrebi svakog klijenta i posebnosti poslovanja