Zagreb 15.9.2020. Konferencija za Mame poduzetnice i one koje to planiraju postat

Više na: https://www.womeninadria.com/event/konferencija-mame-poduzetnice/

Drago nam je i ove godine najaviti konferenciju koja već sedmu godinu oduševljava postojeće i buduće (mame) poduzetnice! Ove godine pripremili smo vam još bogatiji program, a ulaz je kao i do sada besplatan za sve sudionice!

Kroz cijeli dan na raspolaganju će vam biti Franck kava i Jamnica Botanica te ukusne delicije iz Sana delikatese.  Vaše bebe su dobrodošle, a veći mališani uživat će u kreativnom programu uz Malac genijalac dok su mame na konferenciji. Na kraju konferencije očekuje vas ručak koji nam je omogućila Pauza.hr

PROGRAM KONFERENCIJE:

8.30-9.00 Registracija sudionika, kava i mini doručak

9.00-9.10 Otvaranje konferencije i pozdravni govor organizatora,  Ivana Matić

Osnivačica Women in Adria i sama je prošla iskustvo pokretanja biznisa od kuće i upoznata je sa svim prednostima i izazovima rada od kuće. Upoznat će vas sa alatima koji njoj pomažu držati kontrolu nad biznisom, kao i kako prepoznati kada je trenutak da izađete iz kućnog ureda i unajmite vanjski ured.

9.10-10.30 Financije mog malog biznisa, Snježana Fember Mateša, knjigovodstvene usluge Taris

Znamo koliko su financije važne za svaki biznis, ali i koliko izazovne znaju biti. Snježana će vam kroz predavanje pomoći otkriti koji pravni oblik odabrati za svoj biznis te koje su najčešće zablude oko paušalnog obrta. Dotaknut će se i pitanja PDV-a te da li ući u njega ili ne. Ovo predavanje donosi sve ključne stvari koje morate pratiti u svom biznisu od prvog dana. S obzirom da znamo da imate puno pitanja, Snježana će vam biti dostupna cijeli dan na konferenciji za individualno savjetovanje.

10.30-11.00 Mogu sve, ali što mi to treba? Kristina Ercegović

Poduzetništvo. Ah, ta sreća i sloboda. Zato smo krenule u tu priču. Zato smo postale same svoje gazdarice. Htjele smo imati nešto svoje i istovremeno biti više s djecom, raditi kad želimo i koliko želimo. No probudile smo se putem jedan dan i shvatile da radimo non stop, postale smo rob svog posla. Jer vrijedimo samo kad radimo.

Kome se dokazujemo? Što mi zaista želimo? Možemo sve same, ali moramo li, trebamo li?Kako raditi manje, pametnije i dobiti više? Kako biti sama svoja gazdarica, a ne rob svog posla? Kako napraviti pravi zaokret i živjeti zaista po svom? Kako biti svoja, jer najjače ste kad ste svoje!

11.00-11.15 Pauza za kavu i zalogaje

11.15-12.15 Što me majčinstvo naučilo o poduzetništvu, Ivana Blažoti Mijoč

Ivana Blažoti Mijoč je serijska poduzetnica. Njen prvi poduzetnički pothvat bio je portal Šminkerica koji je pokrenula za vrijeme studija informatike. Nakon rada u nekim od vodećih korporacija pokreće svoju tvrtku Tester d.o.o. s projektima Tester box i Zorya Beauty. Paralelno stvara sadržaj za svoj YouTube kanal i Instagram s ukupno više od 150.000 pratitelja. Sa sudionicama će podijeliti svoje poduzetničke uspone i padove, balansiranje biznisa i obitelji te vrijedne lekcije o vođenju biznisa online.

12.15-13.15 “Točno sam znala” i ostale situacije kad niste vjerovale svojoj intuiciji, Ana Keglović Horvat

Sve poduzetničke pogreške kojih sam se mogla sjetiti sam i napravila. Sav posao sam radila uz djecu i od kuće. Sve stresove sam skupila. I sve ono što stres voli donijeti sa sobom sam isto prikupljala. Jer moram imati sve Pokemone. Onda sam se jednog dana probudila i rekla da to tako neće više ići. Promijenila sam sebe, način kako radim i poslove koje radim, a danas ih imam tri. Savjetujem poduzetnike kako da razviju poslovanje, savladaju antistres prakse i tehnike opuštanja, razviju intuiciju i koriste intuiciju u poslovanju. Nacrtat ću vam kako sam to radila i još uvijek radim. O ostalim mojim polsovima vam neću govoriti jer su to moje duboke, mračne tajne.

13.15-14.00 4 djece i biznis u 8 zemalja, kako se i dalje veseliti svakom (radnom) danu? Neda Zubović Mihaljević

Neda Zubović Mihaljević je još tijekom karijere u investicijskom bankarstvu otvorila tvrtku i balansirala posao, firmu i 4 djece. Tvrtka se bavi distribucijom premium dječje opreme u 8 zemalja u regiji. Neda će sa sudionicama podijeliti svoje iskustvo izgradnje biznisa uz posao i obitelj, upravljanja tvrtkom, širenja poslovanja na druga tržišta te kako biti sretna i zadovoljna u tom cijelom kaosu.

14.00 – Zatvaranje konferencije, podjela poklona, ručak powered by Pauza.hr

KONFERENCIJA SE ODRŽAVA UZ POŠTIVANJE SVIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA. UKOLIKO SE NE OSJEĆATE DOBRO PRIJE KONFERENCIJE ILI IMATE TEMPERATURU, MOLIMO DA OTKAŽETE SVOJU PRIJAVU. BROJ MJESTA U DVORANI JE OGRANIČEN KAKO BI OSIGURALI DOVOLJAN RAZMAK IZMEĐU SUDIONICA. PRILIKOM REGISTRACIJE NA DOGAĐAJ, TIJEKOM PAUZA MOLIMO VAS DA KORISTITE SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU RUKU I MASKE. IZBJEGAVAJTE RUKOVANJE I BLISKE KONTAKTE SA OSTALIM SUDIONICAMA.

Još ne znate biste li se prijavili? Pogledajte kako nam je bilo prošlih godina.

ADRESA: AVENIJA DUBROVNIK 15, ZICER

Prijavite se na linku.

Više na: https://www.womeninadria.com/event/konferencija-mame-poduzetnice/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp