B2B SUSRET PODUZETNICA HRVATSKE ZAGREB

Više na stranici

Centar poduzetnica, u više od pet i pol godina djelovanja, redovito je provodio ankete, usvajao ideje i mišljenja, kao i kritičke osvrte svojih više od 2.300 članica i članova, vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, kao i svih onih koji će to tek postati u kreiranju sadržaja i aktivnosti koje provodimo od 01. siječnja 2015. godine. U posljednja tri mjeseca najviše upita bilo je na temu: kako učinkovito poslovati u „Novo normalnim“ uvjetima za poduzetništvo, te kako učinkovito odgovoriti na izazove koji se događaju zbog pada gospodarskih aktivnosti. Po riječima ekonomista s američkog Svečilišta Stanford Paula Romera: “Krizu je užasno trošiti!”, vrijeme je prilagodbe i kreativnih rješenja, što je poduzetništvu uvijek bilo “srednje ime“, a Centru poduzetnica lajt motiv za iniciranje aktivnosti i događanja.

info@poduzetnica.hr www.kongres.poduzetnica.hr www.poduzetnica.hr

Stoga smo pokrenuli pripreme kako bi održali B2B susrete poduzetnica Hrvatske, u partnerstvu sa ZICER-om, (Zagrebačkim inovacijskim centrom) 23. rujna ove godine u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave za dolazak na B2B susrete koji će se održati u prostoru ZICERa (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb) obavljaju se putem linka OVDJE.

Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu „Novo normalnog poslovanja“, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, kreirali smo i cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta 23. rujna 2020, pod nazivom Expert Product (a na krilima velikog uspjeha našeg Anti – korona poslovnog servisa) kako bi učinkovito odgovorili svim poslovnim upitima naših članica i članova, ali i svih onih koji će to tek postati. Pozivamo stoga sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na B2B susrete poduzetnica Hrvatske, koji će se održati 23. rujna od 10 do 14 sati u ZICERu, te iskoriste ovu odličnu priliku za unapređenje poslovanja, napose jer su svi sadržaji besplatni uz prethodnu prijavu putem linka OVDJE.

Dobro nam došli Centar poduzetnica

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp